Ponta, la deschiderea anului şcolar: CLASA PREGĂTITOARE, la grădiniţă, nu în şcoli

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Premierul Victor Ponta participă la deschiderea noului an şcolar, la Târgu Jiu. Şeful Guvernului se află acum la Colegiul "Spiru Haret", unde are loc festivitatea.
"Este o placere şi o onoare să fiu aici, şi vreau să le urez succes în primul rând tuturor elevilor incapând deja cu clasa pregatitoare, clasa pe care o vad necesara şi utila în cadrul grădiniţei şi nu în cadrul şcolii. Cred că ne-am grăbit puţin şi cred că am dat cam mult bătăi de cap părinţilor. Cei mici trebuie să rămână încă un an acolo unde au început grădiniţa, după care atunci când vin la şcoală în clasa întâi să fie cât mai bine pregătiţi pentru şcoală", a declarat Ponta, de la Târgu Jiu.
www.realitatea.net/ponta-la-deschiderea-anului-scolar-clasa-pregatitoare-la-gradinita-nu-in-scoli_1009887.html

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.