Halloween party ideas 2015


Oficialii bulgari dau vina pe România și pe ”dezbaterile politice interne” din unele țări Uniunii Europene pentru eșecul aderării la spațiul Schengen, relatează agenţia Novinite citată de NewsIn. ”Pot să spun clar că problema nu este cu Bulgaria”, a declarat președintele Rosen Plevneliev. ”Aderarea în etape este acceptabilă atât pentru noi cât și pentru România, dar se pare că trebuie să așteptăm” din cauza României, a mai spus Plevneliev.
Potrivit președintelui bulgar, ”diferența mare” a fost făcută de decizia Comisiei Europene de a publica un raport MCV pentru România la sfărșitul acestui an, iar pentru Bulgaria, la finele lui 2013. 
La rândul său, ministrul bulgar de interne, Țvetan Țvetanov, a declarat că țara sa ”a devenit, din păcate, victimă a dezbaterilor politice interne din unele țări europene”. Totodată, el a dat vina și pe populismul din UE. Decizia privind aderarea celor două țări a tot fost amânată, din cauza lipsei de consens.
Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.