Halloween party ideas 2015


SEGARCEA. Un accident de circulație soldat, până în acest moment, cu rănirea a două persoane, s-a petrecut în jurul orei 19, la ieșirea din localitate către Craiova. Polițiștii sunt acum la fața locului pentru a cerceta cauzele producerii evenimentului.
Potrivit unui martor ocular, șofer, un autoturism marca Logan este implicat în accidentul în care o căruță a fost spulberată. La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști, care cercetează evenimentul. Două persoane au fost rănite, una dintre ele având piciorul fracturat, iar cealaltă prezentând multiple traumatisme.Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.
Craiova-Segarcea este drum județean și, teoretic, ar trebui ca pe acest tronson căruțele să nu aibă acces.
De asemenea, de multe ori, mijloacele de transport cu tracțiune animală nu sunt semnalizate corespunzător.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.