Halloween party ideas 2015Ioana Popescu (53 de ani), casieră la Spitalul Calafat, a fost arestată, ieri, pentru 20 de zile, fiind acuzată de săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual şi delapidare.

În urma activităţilor de investigare întreprinse de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat – Compartimentul Investigarea Fraudelor, s-a stabilit că femeia şi-a însuşit suma de 74.505 lei în perioada 10.09.2007 – 31.08.2012.
Banii proveneau din omisiunea consemnării în registrul de casă a operaţiunilor de încasare a contravalorii prestărilor medicale acordate pacienţilor şi a taxei de vizită.
Poliţiştii au recuperat suma de 56.000 lei, care a fost restituită.
Sursa:ziaruldecalafat.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.