Halloween party ideas 2015


Medicul specialist ortoped, Dan Nelu Anuşca, este acuzat de luare de mită în formă continuată, după ce i-a cerut unei paciente suma de 2000 de lei pentru efectuarea unie intervenţii. Doctorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Dan Nelu Anuşca a fost prins ieri în flagrant în timp ce primea mită 1200 de lei, de la sora unei paciente, care este internată la Spitalul Judeţean din Craiova, după ce cu o zi înainte mai luase 800 de lei.

Medicul specialist ortoped din cadrul Spitalului Judeţean din Craiova i-a explicat denunţătoarei că intervenţia chirurgicală costă 2000 de lei. Femeia şi-a sunat rudele şi le-a spus să îi aducă 800 de lei. În momentul când a primit o parte din bani, doctorul a fost nemulţumit şi i-a spus pacientei că nu o poate opra pe banii respectivi.

A fost prins în flagrant

Femeia s-a hotărât să îl denunţe pe medic la DNA, iar acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 1200 de lei „Bărbatul a fost fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi  urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită în formă continuată”, a declarat procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj  

Medicul specialist ortoped, Dan Nelu Anuşca este şi profesor în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova.
Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.