Prioteasa: “O investiţie mare cheamă alte investiţii”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa spune că podul Calafat – Vidin este una dintre cele mai mari investiţii făcute în zona Olteniei. De asemena, şeful administraţiei publice judeţene a spus că este necesară finalizarea drmului Craiova – Calafat, din cauza traficului mare de maşini care va veni odată cu finalizarea podului. “Cei doi prim-miniştrii – al Bulgariei şi al României, au putut să treacă podul Calafat – Vidin şi au dat semnalul că acest proiect continuă şi că este foarte aproape de finalizare. O investiţie de circa 259 de milioane de euro, plus încă 71 de milioane de euro pe care îi pune Guvernul român, conturează practic una dintre cele mai mari investiţii care se fac pe teritoriul judeţului Dolj şi implicit al Olteniei. Cred că după Ford, după Aeroportul Craiova, acest pod va fi unul din punctele tari ale întregii regiuni. Ne face o deosebită plăcere să constatăm că ne apropiem de finalizare şi sunt sigur că vizita premierului Victor Ponta va dinamiza şi lucrările infrastructurii conexe până la pod. Am avut şi o discuţie cu prim-ministrul căruia I-am prezentat problemele speciale ale drumului Craiova-Calafat. Trebuie avut în vedere faptul că în condiţiile în care în care se va termina în primăvară podul peste Dunăre iar traficul va creşte, este nevoie lucrările la drum să fie urgentate. Trebuie să avem cel puţin un drum expres, dacă nu chiar autostradă. Bineînţeles că domnul prim ministru a fost foarte receptiv. De asemenea, am discutat de continuare proiectului nostru – fie un drum expres, fie autostradă. Eu înclin să cred că un drum expres care înseamnă mai puţini bani ar putea să fie mai repede realizat şi vorbim în continuare despre asta pentru că odată cu cadenţa din ce în ce mai ridicată a Fordului şi a ieşirii autobuzelor din această uzină, sigur că se înmulţesc şi maşinile de utilaj greu care ies din uzină, odată cu cele care trec peste pod vor face imposibil acest trafic până în Bucureşti. Practic, o investiţie mare cheamă alte investiţii conexe”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.