Halloween party ideas 2015


Cântăreţul de manele, Nicu Corniţoiu zis şi „Toboşaru“, nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile şi trebuie să respecte mai multe obligaţii impuse de magistraţii Tribunalului Dolj. Bărbatul a fost prins la volanul maşinii deşi avea permisul suspendat.

Nicu „Toboşaru“  a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 27 septembrie, după ce a fost prins în plin centrul oraşului la volanul maşinii, deşi nu poseda permis de conducere. Cântăreţul de manele a încercat să îi convingă pe oamenii legii că şi-a uitat documentele acasă. 

Imediat cum a fost reţinut bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă, dar magistraţii au decis să îl cerceteze în stare de libertate. Procurorii au făcut imediat recurs, iar Tribunalul Dolj a impus totuşi o măsură: nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile. 

Sentinţa dată de Tribunalul Dolj este definitivă.

Nicu „Toboşaru“ mai trebuie să se prezinte la instanţa de judecată sau la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat sau conform programului stabilit, nu are voie să poarte sau să folosească nici o categorie de armă, nu are voie să-şi schimbe domiciliul şi, ce au subliniat judecătorii, nu are voie să conducă nici un vehicul pe drumurile publice.

Manelistul a încălcat legea de cinci ori de anul trecut din luna martie şi până în prezent. Oamenii legii i-au întocmit cinci dosar penale pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcolice, dar şi pentru că s-a urcat la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere.
Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.