Un cântăreţ de manele nu are voie să părăsească ţara, după ce a fost prins la volanul maşinii fără permis. Vezi aici despre cine este vorba!

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Cântăreţul de manele, Nicu Corniţoiu zis şi „Toboşaru“, nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile şi trebuie să respecte mai multe obligaţii impuse de magistraţii Tribunalului Dolj. Bărbatul a fost prins la volanul maşinii deşi avea permisul suspendat.

Nicu „Toboşaru“  a fost reţinut pentru 24 de ore pe data de 27 septembrie, după ce a fost prins în plin centrul oraşului la volanul maşinii, deşi nu poseda permis de conducere. Cântăreţul de manele a încercat să îi convingă pe oamenii legii că şi-a uitat documentele acasă. 

Imediat cum a fost reţinut bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă, dar magistraţii au decis să îl cerceteze în stare de libertate. Procurorii au făcut imediat recurs, iar Tribunalul Dolj a impus totuşi o măsură: nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile. 

Sentinţa dată de Tribunalul Dolj este definitivă.

Nicu „Toboşaru“ mai trebuie să se prezinte la instanţa de judecată sau la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat sau conform programului stabilit, nu are voie să poarte sau să folosească nici o categorie de armă, nu are voie să-şi schimbe domiciliul şi, ce au subliniat judecătorii, nu are voie să conducă nici un vehicul pe drumurile publice.

Manelistul a încălcat legea de cinci ori de anul trecut din luna martie şi până în prezent. Oamenii legii i-au întocmit cinci dosar penale pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcolice, dar şi pentru că s-a urcat la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere.
Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.