Halloween party ideas 2015


Dantes Alexandru, are 8 ani şi este elev în clasa a-I-a, iar zi de zi îşi face temele într-un plafar din centrul oraşului. Băiatul susţine că îi place să meargă la şcoală şi nu a lipsit până acum niciodată de la ore.

Dantes este ajutat la teme chiar de farmacista plafarului. Băiatul este foarte ascultător şi are o minte sclipitoare. Desculţ, dar cu zâmbetul pe buze se apucă să ne demonstreze că ştie să scrie cifrele „Vine singur la mine să facem temele. Când era mai mic era un năzdrăvan, dar acum este de nerecunoscut. Îi place să meargă la şcoală şi este foarte atent la ore. Nu trebuie să repet cu el decât odată sau de două ori ce are de învăţat“, a declarat Elena Văcuţ, farmacista, care îl ajută pe copil la teme.

„Vreau să devin medic“

Dantes Alexandru susţine că este primul care ajunge la şcoală „Vreau să devin medic şi îmi place mult să învăţ. Doamna farmacistă mă ajută foarte mult. Cu dânsa îmi fac temele în fiecare zi. Mama nu ştie să facă lecţiile cu mine. Am învăţat multe lucruri, care mă ajută pe mine la ore“, a povestit băiatul.
Dantes este primul copil din familia sa care merge la şcoală. Băiatul işi doreşte caiete, cărţi şi o uniforma „Eu nu am cu ce să îl ajut. Nu avem bani suficienţi să mâncăm, dar să mai dăm şi pe haine. El sărăcuţu vrea să aibă ce au şi colegii lui, dar nu se poate. Mă bucur că îi place la şcoală şi merge zilnic“, a spus mama băiatului.
Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.