Halloween party ideas 2015


Victor Ponta a declarat ieri la Calafat că deputatul PDL Gelu Vişan a început să îi devină simpatic, după ce a făcut publice afacerile „necurate“ din PDL. Primul ministru i-a spus în glumă lui Lia Olguţa Vasilescu să îi găsească un loc lui Vişan unde să candideze.  

Primul ministru a avut o rugăminte către primarul oraşului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu „Fă-l pe săracul Gelu Vişan deputat de podul Calafat, e simpatic“, a precizat Victor Ponta.

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că acest lucru nu este posibil. Gelu Vişan s-ar duela la alegerile parlamentare din luna decembrie cu Nicu Vasilescu de la PSD. 

Gelu Vişan nu mai candidează la alegerile parlamentare din partea PDL. Deputatul este posibil să se înscrie în perioada următoare în partidul lui Dan Diaconescu.

Gelu Vişan a făcut mai multe dezvăluiri despre afacerile „necurate“ care se fac în PDL. 
Sursa:adevarul.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.