Responsive Ad Slot

Latest

latest

Autoutilitară şi remorcă neînmatriculate depistate la Calafat şi Călăraşi

joi, 22 noiembrie 2012

/ by Calafat News

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au depistat în zona de competenţă o autoutilitară marca Mercedes Vito şi o remorcă marca Tago care figurau ca fiind neînmatriculate în România, respectiv în Bulgaria.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Georgiev T., în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism marca Mitsubishi cu care tracta o remorcă marca Tago, cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că remorca este neînmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat pe remorcă este acelaşi cu cel aplicat pe autoturism. 
Persoanelor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi de tractare pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate şi cu număr fals de înmatriculare.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!