Halloween party ideas 2015


Membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj s-au deplasat astăzi, în Târgul de săptămână din oraşul Dăbuleni, judeţul Dolj, în cadrul campaniei de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la riscurile nerespectării legislaţiei referitoare la procesul electoral, „TU DECIZI! VOTEAZĂ LEGAL!”. Au fost distribuite către cetăţeni 500 materiale promoţionale conţinând extrase din actele normative ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral. 
Activitatea de promovare a campaniei de informare a fost un succes, bucurându-se de interesul doljenilor care au fost prezenţi în Târgul de săptămână din localitaeta Dăbuleni şi care au adresat întrebări membrilor Centrului. Astfel, au fost făcute precizări cu privire la faptele de natură contravenţională sau penală prevăzute de legislaţia în vigoare în acest domeniu.
Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.