Campanie umanitară pentru o fetiţă bolnavă de cancer

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Biserica “Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Craiova a iniţiat o campanie umanitară pentru Elisa Gabriela Mazilu, o fetiţă în vârstă de patru ani, diagnosticată în această vară cu leucemie acută limfoblastică.
Diagnosticul a venit fulgerător în primul an de grădiniţă, când fetiţa leşina deseori sub ochii doamnelor educatoare. A ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic Fundeni – Bucureşti, Secţia Hemato – Oncologie şi, după analize, rezultatul a fost zdrobitor. Fetiţa urmează o cură de chimioterapie – tratament medicamentos, cu rezultate bune, dar nu mulţumitoare. Părinţii nu dispun de fondurile necesare tratamentului pe care Elisa trebuie să-l urmeze, vital pentru ea. Costul tratamentului este de aproximativ 20.000 de euro, prea mult însă pentru veniturile familiei. Mama, asistent medical de profesie, este în prezent în concediu de îngrijire a copilului, iar tatăl este şomer. Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni” a deschis o campanie umanitară pentru Elisa Gabriela. Părintele Dan Alexandru, parohul sfântului locaş, le-a vorbit credincioşilor în zilele de sărbătoare despre acest caz, lansând un apel umanitar pentru fetiţa diagnosticată cu leucemie. „Dumnezeu pe toţi ne ajută în fiecare moment iar noi, la rândul nostru, trebuie să fim recunoscători, să îi sprijinim pe cei aflaţi în nevoie. Îi rugăm pe credincioşi să fie solidari cu familia Mazilu, să fie alături de Elisa, să o ajute să aibă o viaţă sănătoasă, să doneze, în măsura posibilităţilor, pentru a salva un copil. Biserica Sfinţii Martiri Brâncoveni s-a implicat cu o contribuţie financiară pentru tratamentul Elisei Gabriela”, a precizat părintele Dan Alexandru.

Cei care doresc să o ajute pe Elisa  sunt rugaţi să facă donaţii în conturile:

RO71BTRL01704201T12243XX - (euro) Banca Transilvania
sau
RO96BTRL01701201T12243XX - (lei) Banca Transilvania - Florin Mazilu.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.