Halloween party ideas 2015


Un bărbat din judeţul Mehedinţi este cercetat penal de poliţiştii doljeni după ce a fost prins cu peste 18 kilograme de icre negre în maşină.

Poliţişti doljeni aflaţi într-un filtru pe DN 56A, în localitatea Maglavit, au oprit, marţi după-amiaza, pentru control un autoturism BMW, la volanul căruia a fost identificat Cristinel Bulugiu, de 43 de ani, din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi. La controlul făcut în interiorul maşinii, poliţiştii de la Postul de Poliţie Maglavit au găsit 9 recipiente în care se aflau icre negre, greutatea totală a acestora fiind de 18,525 kg. Întrebat de provenienţa icrelor, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a pescuit un morun, în greutate de aproximativ 100 kg, de la care a recoltat icrele respective. Că l-au crezut sau nu poliţiştii, mai puţin contează. Bărbatul a rămas însă fără recipientele cu icre negre, a căror valoare de piaţă este de aproximativ 1.000 euro/kg, şi s-a ales şi cu dosar penal pentru încălcarea prevederile articolului 64, lit. c şi d din OG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. „Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de efectuarea de acte de pescuit de sturioni în alt scop decât repopularea şi deţinerea şi transportul de peşte sturion, a produselor şi subproduselor de sturioni. Cantitatea de icre negre a fost ridicată în vederea cercetărilor, urmând a fi conservată până la primirea concluziilor analizelor efectuate de către DSV Dolj”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar-şef Adrian Căpraru.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.