Halloween party ideas 2015


Samantha Felix a realizat un experiment pentru Business Insider şi a ajuns la concluzia că Facebook urmăreşte orice mişcare pe internet a utilizatorilor săi, nu doar ce accesează în cadrul reţelei sociale.

În acest scop, ea a folosit un instrument de diagnostic, „Albine DNT+” şi a descoperit că Facebook are peste 200 de „trackers”, softuri care urmăresc întreaga activitate pe internet a utilizatorilor. Acestea sunt „cereri pe care un site încearcă să le impună browser-ului pentru ca acesta să furnizeze informaţii despre activitatea online”, conform businessinsider.com. Se pot insera în dispozitivele utilizatorilor care navighează pe internet sub formă de cookies, scrit java, semnalizatoare de pixeli şi cadre „lframe”.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.