Impact fatal! Două familii îndoliate după accidentul de lângă Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un tânăr de 23 de ani, din Băilești, și-a pierdut viața, ieri dimineață, în urma unui grav accident de circulație petrecut pe DN 56, în apropiere de Calafat. Un autoturism Ford Mondeo în care se aflau patru tineri, toți din Băilești, s-a ciocnit violent cu un autocamion condus de un cetățean bulgar. Pasagerul din dreapta spate a decedat, toți ceilalți ocupanți ai Fordului fiind transportați la spital. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, azi dimineață, în jurul orei 05.30, Alin Ciobanu, de 22 de ani, din Băilești, în timp ce conducea un autoturism Ford Mondeo pe DN 56 Calafat – Craiova, pe raza localității Golenți a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion marca Mercedes, condus de cetățeanul bulgar Nenkov Petkov, de 56 de ani. În urma impactului deosebit de violent, autoturismul s-a făcut praf, fiind nevoie de intervenția specialiștilor de la Descarcerare din cadrul ISU Dolj pentru scoaterea ocupanților mașinii. La fața locului au ajuns și două ambulanțe, însă pentru Ștefan Mareș, de 23 de ani, din Băilești, pasager în partea dreaptă spate a Fordului nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând în urma rănilor suferite. Șoferul Fordului, Alin Ciobanu, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, starea sa fiind gravă, iar ceilalți doi pasageri din același autoturism, Viorel Gușetoiu, 26 de ani, și Mihai Purcea, de 23 de ani, ambii din Băilești, au rămas la Spitalul din Calafat.
„În cauză au fost întocmite acte premergătoare de cercetare sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii din Calafat continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului. Șoferul bulgar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat comisar-șef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
UPDATE. Tragedia petrecută ieri dimineaţă pe DNA 56 Calafat – Craiova a lăsat în urmă două familii îndoliate. Asta pentru că, în jurul prânzului, s-a stins din viaţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi şoferul autoturismului Ford, Alin Ciobanu, care suferise leziuni grave. Tânărul fusese pus direct pe aparate, la secţia de Terapie Intensivă, însă, în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat. Poliţiştii spun că ceilalţi doi tineri Viorel Guşetoiu, de 26 de ani, şi Mihai Purcea, de 23 de ani, ambii din Băileşti, care au scăpat cu viaţă şi au rămas la Spitalul din Calafat erau băuţi, motiv pentru care medicii din Craiova i-au recoltat şi lui Alin Ciobanu probe de sânge, urmând să se sabilească dacă şi el consumase băuturi alcoolice.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.