Responsive Ad Slot

Latest

latest

Posesori de mandate după gratii

vineri, 30 noiembrie 2012

/ by Calafat News
Mai multe persoane urmărite au fost depistate de poliţiştii doljeni.
La data de 28.11.2012, lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat l-au depistat şi prins pe Truşcă Marian, 45 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.      

La data de 28.11.2012, lucrători ai Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat şi introdus în arestul inspectoratului pe Livezeanu Doru, 26 de ani, din localitate, urmărit la nivel naţional.

Pe numele craioveanului Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.     

În urma unei acţiuni executate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni a fost identificat şi introdus în aret, Corcoveanu Ion-Nicu, de 19 ani, din comuna Malu Mare pe numele cărui Judecătoria Craiova a emis mandat, având de executat 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!