Ionuţ Petcu de 22 de ani din Desa, trei ani şi patru luni de puşcărie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un tânăr de 22 de ani, din localitatea doljeană Desa, trebuie să facă trei ani şi patru luni de puşcărie pentru că a omorât un căruţaş într-un accident rutier, după care, deşi a primit o pedeapsă cu suspendare, nu s-a cuminţit şi a fost prins conducând fără permis.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că miercuri a fost prins şi dus în arest Ionuţ Petcu, de 22 de ani, din Desa, pe numele căruia Judecătoria Calafat a emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare.
Tânărul doljean a fost trimis în judecată în 2010, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă după ce a omorât un căruţaş. Pe 26 iulie 2009, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 56, Petcu a adormit la volan şi a lovit puternic din spate o căruţă condusă de Valentin Grozavu, de 52 de ani, din comuna Galiciuica. În urma impactului, căruţaşul şi-a pierdut viaţa.
Ionuţ Petcu a fost găsit vinovat pentru producerea accidentului şi, în mai 2011, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, sentinţa definitivă fiind dată de Tribunalul Dolj. Instanţa a mai dispus ca, dacă timp de trei ani Petcu va comite o altă infracţiune, va fi obligat să execute şi cei trei ani de puşcărie. Şi Petcu a comis o altă infracţiune, tot la volan. Deşi scăpase de puşcărie după ce a luat viaţa unui om, Petcu a fost prins de poliţişti în timp ce conducea, deşi avea permisul anulat. S-a ales cu un alt dosar penal, a fost trimis în judecată, iar în aprilie, anul acesta, Judecătoria Calafat l-a condamnat la patru luni de închisoare. La această pedeapsă, judecătorii au adăugat şi cei trei ani primiţi în cazul accidentului de circulaţie, astfel că tânărul va trebui să stea aproape trei ani şi jumătate în puşcărie pentru faptele comise. Hotărârea judecătorilor din Calafat a rămas definitivă după o decizie din 26 octombrie a Curţii de Apel Craiova, inculpatul fiind prins şi dus în arest miercuri.
Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.