Tribunalul Dolj a hotărât noul şef al AJF

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Înaintea unei noi etape a primei ligi judeţene, la AJF ar trebui să se producă schimbarea preconizată şi aşteptată de mai multă vreme. Astfel, în urma hotărârii de joi a Tribunalului Dolj, Silviu Bogdan a fost recunoscut drept preşedinte al AJF Dolj. Fostul arbitru a făcut o cerere de înregistrare a noii conduceri a AJF Dolj, potrivit Adunării Generale din februarie, pe care Nicu Neagoe şi compania au atacat-o cu recurs, acesta fiind considerat nefondat, iar Tribunalul Dolj a decis, prin hotărâre irevocabilă, recunoaşterea lui Silviu Bogdan drept nou preşedinte al AJF Dolj. Este de aştreptat ca Nicu Neagoe să ţină cu dinţii de scaun însă şi să se recurgă la acţiunea unui executor judecătoresc, astfel încât schimbarea efectivă nu s-ar produce imediat. Liga a IV-a Dolj îşi continuă programul, cu meciurile etapei a 20-a. Iată partidele de astăzi, ora 12: FC Podari – Recolta Ostroveni, Energia Craiova – Viitorul Cârcea (stadion: „Termo”), Amaradia Melineşti – FC Leamna, Avântul Pieleşti – Dynamik Craiova. Etapa a început ieri cu jocurile CSJ Ştiinţa – Dunărea Calafat, Şcoala de Fotbal GP – CSO Filiaşi şi CS Işalniţa – Prometeu Craiova.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.