Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană îşi lansează candidaturile la Segarcea

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Astăzi, 10 noiembrie 2012, la ora 16, în oraşul Segarcea, deputatul Valeriu Zgonea şi senatorul Mircea Geoană, candidaţii USL pentru Parlamentul României în Colegiul Segarcea – Valea Dunării, îşi lansează candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c.. Din acelaşi loc şi în aceeaşi echipă, Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană porneau bătălia politică şi în urmă cu 4 ani, o bătălie încheiată cu o victorie categorică. Actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este deputat al doljenilor de 12 ani şi consideră că în politică fiecare zi este un nou început, pentru a construi viitorul pe care oamenii şi-l doresc.

„Îmi doresc o campanie curată, o dezbatere sinceră şi serioasă pe idei şi proiecte. Miza acestor alegeri este uriaşă, pentru că trebuie să avem, şi după 9 decembrie, un guvern performant şi corect cu românii. Primul lucru pe care vreau să-l spun oamenilor este că România se află pe drumul cel bun. Milioane de români sunt alături de noi, cu aspiraţiile noastre, cu Guvernul nostru, cu aleşii noştri locali şi cu proiectul nostru pentru România. Este timpul să mergem înainte cu fruntea sus. Din toată această bătălie politică învingători trebuie să fie românii!”, a declarat Valeriu Zgonea, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul uninominal nr.9 Dolj.

Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană le vor prezenta cetăţenilor Programul „România Puternică”, prin care USL propune un proiect bazat pe dezvoltare economică şi coeziune socială, precum şi strategia de dezvoltare pentru Colegiul Segarcea – Valea Dunării. Acţiunea se va încheia cu un spectacol folcloric.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.