Halloween party ideas 2015


Mihai Voicu, candidatul USL pe Colegiul 7 Calafat pentru Camera Deputaţilor, şi-a început deja campania electorală. Vicepreşedintele PNL a amplast în această dimineaţă un banner electoral pe un bloc din Calafat.

Startul legal al campaniei are loc vineri 00.00, însă Voicu a ignorat prevederile legale şi şi-a făcut un cadou chiar de ziua lui. A pus un banner mare pe care scrie „Votaţi candidaţii USL!“ .Amenzile pentru nerespectarea prevederilor legii nr.  25/2008 sunt cuprinse intre 1.000 si 2.500 lei. 

Mihai Voiucu,candidatul USL pentru Camera Deputaţilor apare pe banner împreună cu primarul din Calafat, Mircea Guţă şi senatorul Mario Ovidiu Oprea „Noi nu am primit nicio sesziare cu privire la faptul că a fost încălcată legea electorală“, a spus Daneil Otovescu, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Dolj.

VIDEO 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.