Halloween party ideas 2015Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, aseară, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat un autoturism marca BMW 320 D, care figura ca fiind furat din Germania.
Conform reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, aseară, la ora 19.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră necesare intrării în ţară, cetăţeanul german Ekrem U., în vârstă de 22 ani, care conducea un autoturism marca BMW 320 D, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că autoturismul este semnalat din aceeaşi zi, respectiv 17.12.2012, ca fiind furat din Germania.

“La control, şoferul german a declarat că deţine permis de conducere categoria B, dar acesta i-a fost reţinut de poliţia germană, în prezent fiind suspendat. Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire la furt şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui permis de conducere a fost retras sau anulat, iar autoturismul în valoare aproximativ de 32.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.