Facebook provoaca panica: Utilizatorii Instagram, obligati sa permita vanzarea fotografiilor postate

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Facebook a infuriat utilizatorii serviciului sau Instagram, prin care se pot filtra si distribui fotografii, dupa ce a schimbat conditiile de utilizare.

Aceasta decizie a condus la o revolta on-line, chiar daca si alte companii au adoptat masuri similare, cum este cazul Twitpic in 2011, care este legat de reteaua de micro-blogging Twitter.

Schimbarea ar putea reprezenta un avantaj pentru serviciul similar oferit de Yahoo, Flickr, care a lansat saptamana trecuta o aplicatie pentru telefoane si le-a oferit utilizatorilor sai drepturi depline asupra pozelor postate, scrie The Guardian.

Noua clauza Instagram prevede ca "o parte sau intregul serviciu s-ar putea sustine financiar din profiturile din publicitate".

De asemenea, se mai specifica faptul ca utilizatorul serviciului Instagram isi da automat acordul ca informatiile despre contul sau, precum numele, numarul de like-uri si fotografiile (precum si orice alte date asociate) sau actiuni pe care le intreprinde, sa fie folosite gratuit de catre Facebook, care detine Instagram, in actiuni promotionale si publicitare.

Mai precis, acest lucru inseamna ca fotografiile de pe Instagram ar putea fi folosite in materiale publicitare, fara a se face referire la autorul acestora, iar banii rezultati ar putea fi folositi de catre Instagram.

In consecinta, singura posibilitate a utilizatorului acestui serviciu este sa nu il mai utilizeze si sa stearga toate fotografiile postate.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.