Grup de 11 spărgători de locuinţe cercetat de poliţiştii doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii doljeni au reuşit să identifice un grup de 11 persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani, toate din comuna Moţăţei, în sarcina cărora s-a reţinut faptul că, din februarie şi până în octombrie anul acesta au sustras diverse bunuri din cinci locuinţe, dar şi dintr-o societate comercială, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei. Patru dintre făptuitori, doi minori şi doi majori au fost reţinuţi, joi, pentru 24 de ore, ieri după-amiază fiind prezentaţi Judecătoriei Calafat cu propunere de arestare preventivă.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală  9 Cetate şi 10 Poiana Mare, în baza plângerilor primite de la mai mulţi localnici din Moţăţei, în cursul zilei de joi au reuşit să identifice autorii mai multor furturi. Este vorba despre Marian O., de 17 ani, Cătălin Solom, de 18 ani, Octavian Tudor, de 23 de ani, Emanuel H., de 16 ani, Ionuţ Piciu, de 19 ani, Sorin Stoenică, de 31 de ani, Emil Efrem, de 21 de ani, Augustin Măgăreaţă, de 19 ani, Dorin Prună, de 23 de ani, Marian Prună, de 20 de ani şi Dan Muscu, de 18 ani, toţi din comuna Moţăţei. „În sarcina celor 11 persoane s-a reţinut faptul că, în perioada februarie – octombrie 2012, acţionând în grupuri de câte 3-4, cu participaţii diferite, au pătruns fără drept în locuinţele a cinci părţi vătămate din comuna Moţăţei, de unde au sustras în special cazane din cupru de diferite dimensiuni, dar şi alte bunuri, şi, de asemenea, au sustras de la o societate comercială din Moţăţei 240 metri cablu din cupru cauzând un prejudiciu total de circa 10.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar şef Adrian Căpraru.

Împotriva tuturor făptuitorilor s-a început dispus începerea urmăririi penale, Marian O., Cătălin Solom, Octavian Tudor şi Emanuel H. fiind reţinuţi, joi, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Cei patru, care au fost introduşi în arestul IPJ Dolj, au fost prezentaţi, ieri după-amiază, Judecătoriei Calafat, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.