Horoscop 2013: Află ce-ţi rezervă astrele în noul an

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Anul 2012 se apropie de final. Iata ce iti rezerva astrele pentru anul 2013.
Berbec

Vei avea parte, in 2013, de multe coborasuri, dar si multe suisuri. Vor fi multe momente de bucurie, dar vor fi si momente in care nu vei fi satisfacut de viata ta. Fii atent la deciziile pe care le iei in dragoste, sanatate, familie, cariera, bani si educatie pentru ca acestea se pot intoarce impotriva ta. Vei investi bani in afaceri, in familie si in cateva evenimente religioase. In privinta banilor nu trebuie sa-ti faci griji intrucat veniturile iti vor creste si vei putea face economii. Te poti confrunta cu probleme in dragoste si in viata de familie, insa nu te vor destabiliza. Pastreaza-ti calmul si evita toate lucrurile care iti pot dauna sanatatii. Pentru a avea un an bun, elevii si studentii trebuie sa fie atenti la alegerea materiilor la care vor da examene.

Taur

Anul 2013 va fi extrem de norocos pentru persoanele nascute sub semnul zodiacal al Taurului. Indiferent de proiectul in care te vei implica, il vei finaliza cu succes. Insa, cheia fericirii este rabdarea. Succesul s-ar putea sa vina putin mai tarziu decat ti-ai fi dorit. Toate aspectele ce tin de familie, dragoste, cariera vor fi favorabile, trebuie doar sa ai grija la capitolul sanatate. N-ar trebui sa risti nimic, in ceea ce priveste acest aspect. Pentru cei singuri, exista posibilitatea gasirii jumatatii, iar cei care au familie fac planuri pentru un copil. La serviciu, vor interveni cateva probleme, insa vei avea abilitatea de a le rezolva. Faptele bune iti vor fi rasplatite. Elevii si studentii vor primi rezultatele dorite, indiferent de examen.

Gemeni

Gemenii isi vor pastra calmul caracteristic, insa acest lucru va fi interpretat negativ de catre membrii familiei si de cei apropiati. Asa incat n-ar strica sa-ti iei unele masuri de precautie. Ai incredere doar in persoanele in care crezi cu adevarat, intrucat in 2013, exista semne ca cineva te va lovi pe la spate cand te astepti mai putin. Chiar si unii prieteni te pot trada. Si la birou apar unele probleme, iar recomandarea este sa analizezi sarcinile inainte sa le accepti, ca sa nu iei ceva ce nu poti duce la bun sfarsit sau prea multe sarcini care sa te copleseasca. Ai grija la bani si nu face investitii majore, insa investitiile mici pot deveni profitabile. E posibil sa apara si ceva probleme legea, asa ca fii atent. Elevii si studentii sunt sfatuiti sa isi aleaga cu atentie urmatoarele trepte de invatamant.

Rac

Te vei confrunta cu o perioada in care vei avea multe responsabilitati si acasa, si la birou. Vei fi considerat vinovat pentru anumite esecuri, chiar daca nu esti, insa problema majora este ca vei ajunge sa crezi ca tu esti responsabil. Indiferent ce ti se intampla, cauta partea buna a lucrurilor. La capitolul dragoste iti va merge bine, in 2013. Evita, totusi, micile certuri si bucura-te din plin de iubire. Din pricina presiunilor de la birou, te vei simti destul de stresat in acest an. Exista sanse sa incepi o afacere pe cont propriu. Ai grija, insa, sa nu iti asumi prea multe riscuri.

Leu

Si pentru Leu se anunta un an norocos. Tot ce atingi se transforma in aur. Si chiar daca nu e aur, tot vei scoate un profit, cat de mic. Fie ca iti extinzi afacerea sau vei castiga mai multi bani la serviciu, veniturile tale vor fi mai mari si vei putea sa faci mai multe economii. Ai incredere in abilitatile tale, insa ai grija sa nu exagerezi. Pentru Leu, par favorabile speculatiile financiare. Elevii trebuie sa tinteasca mai sus in continuarea studiilor, pentru ca vor avea rezultate fructuoase. Relatiile de familie si cele romantice se vor imbunatati si iti vor aduce fericire si satisfactie. Mentalul si spiritualul pot juca un rol important pentru tine in 2013.

Fecioara

Iti vei dedica timpul in special familiei, dragostei si activitatilor religioase. Predictiile astrale spun ca vei planui o vacanta de lunga durata impreuna cu familia, ceea ce va aduce un plus de afectiune si va intari relatiile din familie. Starea de sanatate va fi buna, iar timpul petrecut in familie te va ajuta sa-ti descoperi Eu-l interior. In ceea ce priveste banii si cariera vei avea momente cand, fie te vei considera infrant, fie vei fi in al noualea cer. La birou vei fi remarcat, respectat si laudat pentru munca ta. Ai grija ce investitii faci. Sunt posibile cateva calatorii de afaceri in viitorul apropiat.

Balanta

2013 se anunta un an dificil pentru Balanta. Te vor supara cateva boli, insa vei avea mai mult de suferit din cauza faptului ca iti pierzi credinta si iti neglijezi sanatatea. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita si relatiilor de familie si celor cu partenerul de viata. Inainte de a lua orice hotarare in ceea ce priveste cariera, cere sfatul unor oameni cu experienta in domeniu. Exista sanse ca un parteneriat de afaceri sa se destrame din pricina lipsei de satisfactie. Ar fi indicat sa-ti cheltui banii cu prudenta pentru a nu avea probleme. Nu este deloc o perioada in care sa-ti asumi riscuri. Ia in calcul toate aspectele pozitive si negative inainte de a-ti investi banii in ceva. Elevii si studentii trebuie sa munceasca din greu pentru a obtine rezultatele dorite.

Scorpion

Viata ta va fi un adevarat roller-coaster, in 2013, in sensul bun al cuvantului. Te vei bucura din plin de viata ta, ca un copil. Atmosfera de acasa va fi linistita, insa e posibil sa apara mici probleme de sanatate la cineva din familie, care sa te ingrijoreze. La tine nu sunt probleme majore de sanatate, desi este posibil sa te confrunti cu cateva episoade de febra sau infectii. Anul acesta este favorabil pentru cariera, bani si educatie. Trebuie insa sa depui mai mult efort pentru a avea un buget pe plus, altfel nu vei putea sa economisesti.

Sagetator

Pentru Sagetator, anul 2013 va fi fascinant. Lasand la o parte natura ta pozitiva si norocoasa, vei invata cum sa gestionezi situatiile bazandu-te pe inteligenta si intelepciune. La inceputul anului, te vei simti stresat de membrii familiei, insa, pe masura ce timpul trece, problemelor vor fi rezolvate. Este recomandat sa ai grija la sanatate in acest an, pentru ca si cea mai mica neglijare de poate costa mult. Daca nu renunti la atitudinea incapatanata este posibil sa te desparti de persoana iubita. Insa daca actionezi intelept, se anunta o logodna in 2013. Persoanele casatorite se vor simti binecuvantate cu fiecare moment petrecut alaturi de partenerul de viata. In ceea ce priveste cariera, nu se anunta un an foarte bun. Desi vei munci din greu si vei depune eforturi sustinute in fiecare proiect, profitul va fi minim, ceea ce te va putea destabiliza mental. Cu toate acestea, nu se va inregistra un dezechilibru financiar.

Capricorn

Vei avea sansa sa-ti iei viata in propriile maini. Desi familia te va dezamagi, vei avea satisfactii majore in ceea ce priveste dragostea si cariera. Noua atitudine iti va aduce faima si respect la birou. Relatia cu persoana iubita va inflori, gratie firii tale intelegatoare. Sursele de venit vor creste si vei putea sa economisesti. Desi vei castiga mai multi bani, nu este indicat sa investesti in acest an. Elevii si studentii ar trebui sa-si dedice mai mult timp invatarii si mai putin anturajului.

Varsator

Varsatorii  vor trai experiente minunate in 2013. Te vei bucura de dragostea si afectiunea persoanelor la care tii, de respectul oamenilor de la birou. Insa, vor fi momente cand ego-ul va prelua conducerea. Ar fi indicat sa eviti acele situatii. E posibil sa ai mici probleme de sanatate din cauza unor boli sezoniere, insa nu e un motiv major de ingrijorare. E posibil sa pleci intr-un pelerinaj cu persoana iubita. In ceea ce priveste cariera vei lucra la cateva proiecte care se vor dovedi de succes. Este posibil chiar sa fii promovat pana la sfarsitul anului, datorita performantelor inregistrate. Veniturile vor fi satisfacatoare pe durata intregului an.

Pesti

Pestii nu ar trebui sa se bazeze pe alti oameni, in 2013, ci doar pe propriile puteri si abilitati. Vei munci pentru progresul familiei, insa e posibil sa nu reusesti. Ai grija de sanatate pentru ca s-ar putea sa ai probleme serioase in ceea ce priveste pielea si sangele. In 2013, nu sunt aspecte favorabile nici in ceea ce priveste cariera. In plus, este posibil sa ai o cearta serioasa cu superiorii, ceea ce nu-ti va crea deloc o imagine buna firma. De aceea este recomandat sa fii rabdador si sa dai dovada de maturitate. Cum la capitolul financiar nu stai foarte bine, evita investitiile de orice fel sau cheltuielile care implica sume mari de bani.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.