Halloween party ideas 2015


Trei persoane din comuna Poiana Mare sunt cercetate pentru furt calificat, după ce i-au golit magazia unui localnic. Hoţii i-au furat omului 1000 de kilograme de grâu şi au vândut toată cantitatea în târg.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii de la Postul de Poliţie Poiana Mare au fost anunţaţi, în cursul zilei de vineri, de Ştefan D., de 60 de ani, din comuna Piscu Vechi că, în noaptea precedentă hoţii au „dat atacul” la o magazie pe care o are în comuna Poiana Mare, de unde i-au sustras cantitatea de 1.000 kilograme de grâu, în valoare de aproximativ 1.500 lei.
În urma măsurilor specifice întreprinse de poliţişti au fost identificaţi autorii, Vasile C., de 18 ani, Mitruţ B., de 30 ani şi Răzvan F., de 27 ani, toţi din comuna Poiana Mare.
„S-a stabilit faptul că autorii au comercializat cantitatea de grâu sustrasă în târgul de săptămână din comuna Piscu Vechi, judeţul Dolj. În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.