Halloween party ideas 2015


Aproximativ 88% dintre români au petrecut Crăciunul acasă, în familie, 8% au mers în vizită la rude sau prieteni şi doar 2% au fost în vacanţă, arată o anchetă realizată pe un eşantion de 1.145 de persoane de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), potrivit NewsIn.
Cei mai mulți români (49%) au cheltuit pentru Crăciunul din acest an între 100 și 500 de lei. Doi din zece români au cheltuit cel mult 1.000 de lei, iar 6% au alocat pentru această sărbătoare până în 1.500 de lei. Sume mai mari au alocat doar 5% dintre respondenți. Totuși, 17% dintre participanții la studiu spun că au cheltuit pentru Crăciunul din acest an sub 100 de lei.
Pentru 40% dintre respondenți, bugetul alocat pentru Crăciunul din acest an a fost mai mic decât cel de anul trecut.  Potrivit studiului, 12% dintre români recunosc că bugetul din acest an nu le-a permis nici măcar strictul necesar pentru Crăciun.
Peste jumătate dintre români (57%) consideră că actuala criza economică le-a afectat mult (28%) și foarte mult (29%) modul în care petrec Crăciunul.
Totodată, trei sferturi dintre români au cumpărat în acest an cadouri pentru cei dragi, de Crăciun şi mai mult de jumătate (57%) dintre cei chestionați au primit, la rândul lor cadouri, din partea celor dragi.
Ancheta a avut loc în 27 decembrie pe un eşantion de 1.145 persoane de 18 ani și peste, eroarea maximă tolerată fiind de ± 2,9%.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.