Responsive Ad Slot

Latest

latest

Medicul ginecolog de la Calafat acuzat de luare de mită, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

sâmbătă, 15 decembrie 2012

/ by Calafat News

Medicul ginecolog din Calafat acuzat că făcea avorturi, însă nu trecea nimic în registru a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Khalil Haney a fost condamnat pe data de 14 decembrie la doi ani de închisoare pentru săvîrșirea infracțiunii de luare de mită. Doctorul ginecolog din Calafat a fost acuzat de mai multe paciente că făcea avorturi ''ascunse''.

Medicul ginecolog a fost reclamat la DNA de o pacientă, iar imediat un polițist sub acoperire a intrat pe fir și a mers să discute cu acesta. Omul legii i-a spus că este gata să dea o sumă de bani pentru a-i face o întrerupre de sarcină amantei, însă totul să fie discret. Khalil Haney a fost de acord și a cerut 500 de lei.

Doctorul a fost prins în flagrant în timp ce primea banii. În fașa anchetatorilor a declarat căccei 500 de lei au fost primiţi cu titlu personal şi nu pentru o întrerupere de sarcină. Sentința dată ieri de Tribunalul Dolj nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Khalil Haney a declarat în fața instanței că este nevinovat, iar totul nu a fost decât o înscenare pusă la cale de un alt coleg.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!