Halloween party ideas 2015


Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, la Realitatea TV, că examenul de Bacalaureat propriu zis nu va suferi nicio modificare în vara anului 2013. În ceea ce priveşte bacalaureatul profesional, ministrul a precizat că este bine "să vorbim despre un bacalaureat diferenţiat", dar că ministerul aşteaptă o decizie a Parlamentului în acest sens.

"Bacalaureatul nu se va schimba pentru vara acestui an. Tot ceea ce a fist anul trecut, de la structura examenului, la modul în care s-a desfăşurat, la camerele de supraveghere, totul va fi acolo. Dacă vorbim despre bacalaureatul profesionat, acesta este un subiect care ar urma să fie clarificat de o lege, un act normativ, care se află în Parlament. Ministerul aşteaptă să afle decizia Parlamentului, care, însă, nu va modifica examenul", a declarat ministrul la Realitatea TV.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.