Proxeneții coordonați de Sanda Cazacu, trimiși în judecată. Riscă până la 20 de ani de detenție

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova i-au trimis în judecată pe membrii grupării de proxeneți coordonată de Sanda Cazacu. Cei 11 inculpați sunt acuzați de trafic de minori, constituire a unui grup infracțional și proxenetism, iar judecătorii de la Tribunalul Dolj au menținut față de ei arestarea preventivă. Inculpații au făcut recurs împotriva acestei măsuri, care se va judeca la Curtea de Apel Craiova pe 27 decembrie. Primul termen de judecată al procesului a fost stabilit pentru 17 ianuarie 2013.
Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au finalizat cercetările și au întocmit rechizitoriul prin care au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a celor 11 persoane acuzate de exploatarea sexuală a unor tinere şi minore, în mai multe hoteluri din Craiova, dar şi din judeţul Olt. Cei zece bărbați, în frunte cu „matroana” Sanda Cazacu sunt acuzați de trafic de minori, inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup și proxenetism, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj joi, 20 decembrie, dată la care instanța a menținut, la solicitarea procurorilor, și arestarea preventivă a inculpaților. Este vorba despre Sanda Cazacu, Sorin Popescu, Claudiu Crăciun, Daniel Dincă, Marin Bărbulescu, Gheorghe Croitoru, Valentin Croitoru şi Mădălin Croitoru, Daniel Brâncuş, din Craiova, Ovidiu Gronea şi Cosmin Falcoe. Cu toții au făcut recurs împotriva acestei măsuri, recurs ce se va judeca pe 27 decembrie la Curtea de Apel Craiova.
Reamintim că gruparea de proxeneţi coordonată de Sanda Cazacu a fost destructurată în urma unei acţiuni a poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova şi procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova demarată după ce oamenii legii au oprit, în trafic, trei taxiuri în interiorul cărora au fost găsite nouă tinere, două dintre ele minore, ce urma să fie transportate la un hotel, în vederea exploatării sexuale. Oamenii legii au stabilit că, în perioada 2010-2012, membrii grupării au exploatat peste 20 de victime, unele dintre acestea minore – potrivit anchetatorilor, cea mai mică dintre ele avea 13 ani –, obţinând astfel venituri ilegale de peste 70.000 de euro.
Pe 2 noiembrie, Sanda Cazacu, Sorin Popescu, Claudiu Crăciun, Daniel Dincă, Marin Bărbulescu, din Craiova, Gheorghe Croitoru, Valentin Croitoru şi Mădălin Croitoru, toţi trei din Slatina, Daniel Brâncuş, din Craiova, Ovidiu Gronea şi Cosmin Falcoe, ambii din Craiova, au fost arestaţi preventiv, și de atunci sunt după gratii.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.