Halloween party ideas 2015


Poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu poliţişti rutieri ai Formaţiunilor de Poliţie Calafat, Băileşti, Segarcea, Filiaşi, Dăbuleni, Bechet şi ai Biroului Rutier Craiova au acţionat, în cursul zilei de miercuri, pe drumurile naţionale şi judeţene, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie. În plus, oamenii legii au avut în vedere şi verificarea existenţei tuturor documentelor cerute de legislaţia română la autoturismele înmatriculate în alte state.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au controlat în trafic 427 de autoturisme, dintre care 97 înmatriculate în străinătate, astfel fiind constatate 163 de abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate amenzi în sumă totală de 11.410 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe sancţiuni, în număr de 53, au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă, alte 17 pentru viteză neregulamentară, 13 pietoni au fost amendaţi pentru traversări neregulamentare, dar şi 14 şoferi care nu au acordat prioritate pietonilor, restul fiind alte abateri de la legislaţia în vigoare. În plus, poliţiştii au reţinut 19 permise de conducere.

În aceeaşi zi, efectivele Biroului Rutier au organizat o razie pe principalele artere de circulaţie din Craiova vizând depistarea şoferilor care nu acordă prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, prin loc prevăzut cu indicator sau marcaj. „Poliţiştii rutieri au legitimat aproximativ 130 de persoane, iar 110 autoturisme au fost controlate în trafic. Ca urmare a activităţilor întreprinse în municipiu, au fost aplicate 50 de sancţiuni în valoare de 6.370 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 18 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar şef Adrian Căpraru.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.