Responsive Ad Slot

Latest

latest

S-a ascuns într-un autoturism, sub haine

miercuri, 5 decembrie 2012

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat o tânără de 19 ani din Bulgaria, care intenţiona să treacă ilegal frontiera, ascunsă într-un autoturism condus de un conaţional care avea permisul de conducere suspendat.
La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat ieri pentru a efectua formalităţile de frontieră la volanul unui autoturism marca BMW, cetăţeanul bulgar Georgiev A., de 35 de ani. Acesta era însoţit de două persoane de sex feminin, cetăţene bulgare.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă între bancheta din spate şi scaunul pasagerului din faţă, o alta persoană de sex feminin, care era acoperită cu haine.
În urma verificărilor s-a stabilit că persoana ascunsă este cetăţean bulgar, în vârstă de 19 ani, aceasta declarând că a procedat astfel pentru că şi-a pierdut documentele de identitate.
Totodată, lucrătorii noştri au constatat că şoferul autoturismului are permisul de conducere suspendat din data de 11.10.2012.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat şi trafic de migranţi, iar cetăţenei bulgare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!