Halloween party ideas 2015


Angajaţii CFR Călători din judeţul Dolj au încetat la ora 9:00 protestul spontan declanşat în această dimineaţă, activitatea fiind reluată la această oră. Potrivit comisarului-şef Constantin Budici, şeful Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi Feroviare Craiova, din cauza protestului angajaţilor CFR Călători, între orele 7:00 - 9:00, pe raza Regionalei Craiova au fost oprite 25 de garnituri de tren.

Protestul a fost declanşat de impiegaţii de mişcare, din cauza faptului că nu şi-au primit drepturile salariale la timp.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi Feroviare Craiova, în perioada în care trenurile au fost oprite în staţii au fost trimişi pe teren 250 de poliţişti, însă nu au fost înregistrate incidente.
Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.