Calafatul şi-ar putea rezolva problema căldurii

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Primăria Calafat este pe cale să rezolve problema încălzirii termice pentru oraş. După mulţi ani în care s-au căutat mai multe posibilităţi, dar toate au eşuat, în cele din urmă se pare că s-a găsit soluţia. Sursa de căldură va fi o centrală termică pe care un investitor privat se pregăteşte să o construiască în municipiul de pe malul Dunării. Investiţia se va implementa în decurs de doi ani şi toţi locuitorii din Calafat vor avea căldură în apartamente.

De câţiva ani, autorităţile din Calafat încearcă să găsească o soluţie pentru a le asigura locuitorilor energia termică, iarna fiind cel mai mare coşmar pentru ei. Dar de fiecare dată nici o înţelegere nu s-a concretizat şi oamenii au fost nevoiţi să se bazeze pe improvizaţiilor lor – calorifere pe curent electric sau chiar sobe cu lemne. De această dată însă, primarul Mircea Guţă susţine că vrea să le dea o veste bună locuitorilor. Autorităţile au bătut palma cu un investitor privat care vrea să se aşeze în Calafat şi să investească în realizarea unei centrale termice. „Am găsit deja  o cale de rezolvare pentru problema căldurii. S-a găsit o firmă care doreşte să construiască o centrală şi noi vrem să îi asigurăm tot sprijinul pentru a putea să rezolvăm odată pentru totdeauna această chestiune. Suntem chiar într-un stadiu avansat cu demersurile şi, zic eu, vom reuşi să realizăm ce ne-am propus, adică să îi scăpăm pe oameni de grija încălzirii propriilor locuinţe”, a declarat primarul Mircea Guţă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.