Elevii şi preşcolarii se întorc mâine la cursuri

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Elevii şi preşcolarii încep mâine cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar 2012-2013, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Următoarea vacanţă pentru elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolari va fi cea de primăvară, care va avea loc între 6 şi 14 aprilie. Totodată, săptămâna 1–5 aprilie din semestrul al doilea va fi dedicată activităților extracurriculare și extraşcolare, în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!", care va avea un orar specific. Cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar se vor încheia la data de 21 iunie. Pentru clasele terminale din învățământul liceal, cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar se vor încheia la 31 mai, în timp ce cursurile claselor a VIII-a se vor încheia la data de 14 iunie. Vacanţa de vară va începe pe 22 iunie şi se va încheia pe 15 septembrie.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.