Responsive Ad Slot

Latest

latest

Eveniment / 19 cazuri pentru ISU Dolj într-o zi

miercuri, 9 ianuarie 2013

/ by Calafat News

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 19 de cazuri, pentru stingerea a două incendii, iar  Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Bratovoieşti şi Maglavit au intervenit pentru stingerea a două încendii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea  unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Constantin Lecca. Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta cu flacără la un garaj din lemn, existând pericolul propagării la casa de locuit. Din cauza unei scântei purtate de vânt şi căzute pe  materiale combustibile, au ars: garajul pe o suprafaţă de aproximativ 50 m², autoturism din garaj în toatalitate, 8 anvelope, 20 pachete parchet, un dulap, 3 mese şi 8 scaune.

Acelaşi detaşament a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea  unui incendiu izbucnit la o locuinţă de pe strada Aleea 3 Bâlteni. Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la o magazie cu lemne, existând peicolul propagării incendiului la anexele învecinate. Din cauza unei scântei purtate de vânt şi căzute pe  materiale combustibile, au ars: o magazie pe o suprafaţă de aproximativ 15 m² şi aproximativ 9000 kg lemne foc. Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Bratovoieşti şi Maglavit au intervenit pentru stingerea a două încendii în raioanele de intervenţie. Din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars, în localitatea Bratovoieşti, aproximativ 2000 kg plante furajere (fân), iar în localitatea Maglavit  aproximativ 2000 kg plante furajere (coceni).Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

           Asistenţă Medicală  de Urgenţă Aeriană – 1 intervenţii.  

           Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 3 intervenţii.

           Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3 intervenţii.

           Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 4 intervenţii.

           Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.

           Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Sursa:jurnalulolteniei.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!