Halloween party ideas 2015


 La simulările probelor la limba şi literatura română şi matematică pentru examenul de bacalaureat vor putea participa şi absolvenţii de liceu din serii anterioare, în funcţie de capacitatea organizatorică a fiecărei şcoli.
Absolvenţii de liceu trebuie să depună o cerere scrisă la secretariatul unităţii de învăţământ pe care au absolvit-o. În județul Dolj, simulările se vor desfășura în perioada 22 - 26 aprilie. Elevii claselor a XII-a  au programat examenul, în condiţii similare celor din examen, pe 22 aprilie la limba și literatura română, pe 24 aprilie - proba diferenţiată în funcţie de filieră, profil, specialiare, iar pe 26 aprilie-proba la alegere în funcţie de filieră, profil, specializare. Scopul simulărilor la examenele naţionale este acela de a avea o diagnoză pe care să se bazeze desfăşurarea şi organizarea activităţilor de pregătire a acestor examene pe parcursul semestrului al doilea.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.