Halloween party ideas 2015


Un microbuz pentru transport persoane a fost distrus de flăcări noaptea trecută, la Calafat. Incendiul, se pare, a fost provocat de persoane necunoscute.

Primele zile ale anului 2013 au fost extreme de aglomerate pentru pompierii din cadrul ISU Oltenia. Astfel, în ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 13 de cazuri şi pentru stingerea unui incendiu. „Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiul Calafat, pe strada 1 Decembrie 1918, la un autovehicul, proprietatea lui Claudiu S.“, se arată într-un comunicat al ISU Oltenia.

„La ora 6.33 s-a înregistrat un apel la 112 de la un cetăţean care a raportat incendiul. Din primele cercetări se pare că proprietarul maşinii este plecat din ţară. Bărbatul a plecat de trei săptămâni în Italia, unde şi-a petrecut sărbătorile de iarnă. Maşina incendiată este singura pe care o deţinea şi obişnuia să efectueze curse Craiova-Calafat cu aceasta“, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Conform informaţiilor puse la dispoziţie de pompieri, „cauza probabilă a producerii incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul“, se mai arată în comunicatul ISU. În urma incendiului, autovehiculul a fost distrus în proporţie de 90%.

Microbuz de transport persoane, incendiat la Calafat (Video)

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.