Responsive Ad Slot

Latest

latest

O familie de artişti din Craiova şi-a construit o adevărată vilă în jurul blocului. Imobilul ridicat ilegal a fost dărâmat

miercuri, 23 ianuarie 2013

/ by Calafat News

Construcţia a fost ridicată în urmă cu 10 ani, însă reprezentanţii Primăriei Craiova au declarat că a fost făcută ilegală şi a pus în pericol întreg blocul. Familia Pîrlea a construit o terasă, două camere şi o vilă.

Familia Pîrlea a declarat că s-a împrumutat la CEC  pentru a putea face investiţia: ''Am ridicat această construcţie în urmă cu aproximativ 10 ani, m-am împrumutat la CEC. Eu am vrut să fie frumos, am pus terasă cu flori, ba chiar şi fântâniţă în grădină. Nu am făcut doar pentru mine, ci şi pentru ceilalţi vecini. Am vrut să fie frumos, dar dacă nu le place celor de la Primărie, ce să fac, să le demoleze. Mi-au dat şi două amenzi de câte 2000 lei pentru că nu aveam avize şi acum tot o demolează”.   

Proprietatul a fost somat să dea jos construcţia ilegală

Angajaţii Regiei Autonome a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova, au declarat că vor lucra cu atenţie pentru a nu afecta pereţii blocului. ''Nu ştiu cum a reuşit domnul respectiv să ridice toată această construcţie, cert este că este ilegală şi poate fi un pericol pentru întreg blocul. Vom lucra cred toată ziua pentru a demola tot ce s-a construit în exteriorul blocului. Vom lucra cu atenţie pentru a nu afecta pereţii blocului'', a declarat Radu Preda, diractor Regia Autonomă de Administrarea a Domeniului Public şi a Fondului Locativ Craiova.

Familia Pîrlea lucrează la Filarmonica Oltenia.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!