Patronul localului unde invitații susțin că au primit pește stricat și alune cu viermi: ''Toate alimentele au fost în termen de valabilitate''

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, a declarat că o să depună plângere la poliție împotriva clienților care i-au distrus restaurantul.
Costi Gheorghe a declarat că nimeni nu a primit în noaptea de Revelion pește stricat și alune cu viermi ''Scandalul a pornit de la 40-50 de invitați care au băut și s-au drogat, după care au aruncat tăvile cu mâncare pe jos. Nu am putut să mai controlez situația. Nu am mai avut ce face. Dacă interveneam se ajungea la acte de violență. Toate alimentele au fost termen în valabilitate'', a povestit patronul localului.

Au furat mâncare și băutură

Patronul localului din Podari, a mai spus că unii clienți au furat de la mâncare până la băutură. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au declarat că nimeni nu a depusă plângere nici scrisă, nici verbală. ''Vom aplica o amendă, dar nu pentru mâncare stricată ci pentru modul cum au organizat evenimentul'', a spus Gheorghe Marinescu, comsarul șef din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Dolj.  

''Am văzut viermii în farfuruie''

Aproximativ 700 de persoane au ales să își petreacă ultima noapte dintre ani la Palatul RSR. Oamenii au plătit câte 150 de lei de persoană pentru un meniu bine ales, însă în loc de aperitiv, friptură și desert au primit pește stricat și alune cu viermi.''Am văzut viermii în farfurie. Peștele mirosea a stricat. Nu este posibil așa ceva. Când am intrat peste ei în bucătărie și i-am luat la întrebări s-au evaporat imediat. Ne-am pregătit până la urmă singuri mâncare.'', a spus un invitat.

Administratorul, barmanii și ospătarii au fugit în momentul în care au fost luați la bani mărunți de meseni.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.