Halloween party ideas 2015


Reprezentanții Hidroelectrica P.F.I – Porțile de Fier I au anunţat astăzi că în amonte de baraj  s-ar fi produs un eveniment de poluare cu produs petrolier.

La fața locului s-au deplasat reprezentanți de la S.G.A. Mehedinți- compartimentele: GRA – Gospodărirea Resurselor de Apă și Inspecția Apelor pentru a evalua situația și de a lua măsuri de intervenție, în vederea atenuării fenomenului.

De asemenea, S.H.D. – Sistemul Hidrotehnic Dunăre a luat legătura cu observatorii din amonte pentru a verifica cele sesizate. În urma deplasării reprezentanților G.R.A. – S.G.A. Mehedinți la Barajul P.F.I., la orele 13.30 s-a confirmat  existența  unor  pete discontinue de păcură. La fața locului s-au deplasat specialiști ai S.G.A. Mehedinți cu o formație de intervenție operativă care va acționa în vederea neutralizării substanțelor poluante cu 25 saci de spillsorb. Petele dicontinue sunt localizate de-a lungul barajului pe 100 m și o lățime de 30 m, între câmpurile deversoare 4–10. În momentul de față, în amonte și aval de baraj nu a fost semnalată prezența produsului petrolier, poluarea având un caracter local.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.