Halloween party ideas 2015


Consiliul Județean Dolj a adoptat o hotărâre prin care au fost stabilite prețurile medii ale produselor agricole. Din raportul ce însoţeşte propunerea CJ Dolj, reiese o creștere a prețurilor la unele produse agricole precum grâu, tomate, orz, dar și o scădere la altele printre care se află varza și cartofii.

Din analiza prețurilor medii la produsele agricole propuse a se aproba pentru 2013 reiese o creștere la prețurile la grâu, orz, floarea soarelui, fasole boabe, morcov, tomate, castraveți. Același raport al Consiliului Județean Dolj prezintă și o scădere a prețurilor la cartofi, varză, ceapă uscată, ardei, struguri, astfel:

- grâu - 0,90 lei/kg

- orz - 0,69 lei/kg

- porumb boabe - 1,02 lei/kg

- floarea soarelui - 1,25 lei/kg

- cartof - 1, 70 lei/kg

- fasole boabe - 5,76 lei/kg

- varză - 1,39 lei/kg

- ceapă uscată - 1,64 lei/kg

- morcov - 1,90 lei/kg

- tomate - 3,30 lei/kg

- ardei - 4,50 lei/kg

- castraveți - 2,79 lei/kg

- struguri - 5,90 lei/kg

Aceste prețuri sunt necesare pentru evaluarea în lei a bunurilor  obținute din arendare, prețurile fiind folosite pentru stabilirea plăților anticipate.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.