Halloween party ideas 2015


În acest sfârşit de săptămână, la nivelul judeţului Dolj, a fost organizate şi executate două razii având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică. Totodată, poliţiştii au acţionat şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Aproximativ 400 efective au participat la razie, dintre care poliţişti de la formaţiunile de ordine publice, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor. Activităţile s-au desfăşurat în sistem integrat în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Poliţiştii şi jandarmii au efectuat controale şi verificări la 198 unităţi de alimentaţi publică – baruri şi dicoteci, fiind legitimate 600 persoane, dintre care 128 au fost controlate sumar de arme albe. Deasemenea, au fost instituite 36 filtre rutiere şi au fost controlate în trafic peste 500 autovehicule.

În cadrul raziei au fost constatate 34 fapte penale, dintre care 24 prinderi în flagrant, pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi au fost aplicate 348 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 105 716 lei, 21 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării, iar 9 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.