Simulările de BAC, stabilite în aprilie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Simulările pentru examentul de bacalaureat vor avea loc între 22 şi 26 aprilie, a stabilit Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.
Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a stabilit datele pentru simulările examenului de bacalaureat din acest an. Liceeni doljeni vor avea mari emoţii de înfruntat în intervalul 22 – 26 aprilie. Întrucât la examenul de bacalaureat din vara anului trecut, rezultatele au fost foarte slabe, dascălii doljeni oferă meditaţii după ore, elevilor interesaţi să îşi îmbunătăţească performanţele.

Reamintim că Doljul a avut, în 2012, şapte licee cotate prost, cu medii foarte mici. Printre acestea, Liceul Teoretic „George St. Marincu“ din Poiana Mare, cu media 3,40, Liceul Tehnologic „Constantin Ianculescu“ din Cârcea, cu promovabilitate 0% şi media 3,47!, Colegiul „Ştefan Odobleja“ din Craiova, cu media 3,48, şi Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu“, din Craiova, cu media 3,49, Liceul Tehnologic „Ştefan Anghel“ din Băileşti, cu media 3,51, Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu“ din Calafat, cu media de admitere 3,54 şi Liceul „Matei Basarab“ din Craiova, cu media de admitere 3,56.

Orarul probelor este similiar celor din anii trecuţi. Astfel, pe 22 aprilie se va susţine proba la limba şi literatura română, pe 24 aprilie la proba diferenţiată în funcie de profil, iar pe 26 aprilie proba la alegere în funcţie de specializare.

Elevii de clasa a VIII-a, care se pregătesc pentru liceu vor susţine prima probă pe 22 aprilie la limba şi literatura română, iar pe 24 aprilie vor înfrunta emoţiile la proba de matematică.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.