Halloween party ideas 2015


Simulările pentru examentul de bacalaureat vor avea loc între 22 şi 26 aprilie, a stabilit Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.
Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a stabilit datele pentru simulările examenului de bacalaureat din acest an. Liceeni doljeni vor avea mari emoţii de înfruntat în intervalul 22 – 26 aprilie. Întrucât la examenul de bacalaureat din vara anului trecut, rezultatele au fost foarte slabe, dascălii doljeni oferă meditaţii după ore, elevilor interesaţi să îşi îmbunătăţească performanţele.

Reamintim că Doljul a avut, în 2012, şapte licee cotate prost, cu medii foarte mici. Printre acestea, Liceul Teoretic „George St. Marincu“ din Poiana Mare, cu media 3,40, Liceul Tehnologic „Constantin Ianculescu“ din Cârcea, cu promovabilitate 0% şi media 3,47!, Colegiul „Ştefan Odobleja“ din Craiova, cu media 3,48, şi Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu“, din Craiova, cu media 3,49, Liceul Tehnologic „Ştefan Anghel“ din Băileşti, cu media 3,51, Colegiul Tehnic „Ştefan Milcu“ din Calafat, cu media de admitere 3,54 şi Liceul „Matei Basarab“ din Craiova, cu media de admitere 3,56.

Orarul probelor este similiar celor din anii trecuţi. Astfel, pe 22 aprilie se va susţine proba la limba şi literatura română, pe 24 aprilie la proba diferenţiată în funcie de profil, iar pe 26 aprilie proba la alegere în funcţie de specializare.

Elevii de clasa a VIII-a, care se pregătesc pentru liceu vor susţine prima probă pe 22 aprilie la limba şi literatura română, iar pe 24 aprilie vor înfrunta emoţiile la proba de matematică.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.