Halloween party ideas 2015

Marți, 15 ianuarie, a avut loc un spectacol extraordinar de muzică și poezie susținut de tinerii și copii Centrului Cultural din Calafat (fosta sală a cinematografului). Manifestarea a avut loc în sala bibliotecii din cadrul centrului unde peste 100 de iubitori ai operei poetului Mihai Eminescu și-au dat întâlnire pentru a petrece o seară de neuitat.

Inițiatoarea acestei frumoase activități artistice a fost doamna Marinela Carauleanu,  coordonatoarea centrului, ajutată pentru partea muzicală de Adi Ciucu și Bădulescu Cosmin. Sala minibibliotecii centrului cultural a devenit neîncăpătoare, pe viitor autoritățile locale promițând că vor amenaja sala mare a fostului cimatograf. Printre cei prezenți s-au aflat Primarul Mircea Guță, Viceprimarul Doru Mitulețu, consilieri locali și oameni de cultură din Calafat. Ca întodeauna copii au fost la înălțime, cu momente poetice deosebite interpretate într-un stil original și pe acorduri muzicale, bucurându-se în același timp de toată aprecierea publicului.

VIDEO- prima parte

VIDEO- a doua parte

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.