Halloween party ideas 2015


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean bulgar care a încercat să introducă în ţară sute de documente false pentru autoturisme înmatriculate în ţara vecină, constând în asigurări tip carte verde, stikere, autocolante şi formulare pentru inspecţii tehnice periodice. Bulgarul ascunsese 300 de formulare ITP şi autocolante într-un colet pe care şi-l legase de spate, sub îmbrăcăminte, cu o centură.
La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat aseară pentru a intra în ţară, călătorind pe jos, cetăţeanul bulgar Goshov I., de 43 de ani.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana respectivă transporta trei colete din material plastic în care se aflau zeci de formulare de asigurare tip carte verde pentru autoturisme, necompletate.
De asemenea, în urma controlului amănunţit efectuat asupra persoanei în cauză, a mai fost descoperit, pe spatele acesteia, prins cu o centură, un colet în care se aflau 100 formulare pentru inspecţia tehnică periodică, necesare autovehiculelor înmatriculate în Bulgaria, 100 stikere care se lipesc pe formularul de inspecţie tehnică şi 100 autocolante care se aplică pe parbrizele autovehiculelor, toate false.
În cadrul primelor cercetări, cetăţeanul bulgar a declarat că urma să predea coletele cu documente unui cetăţean român. Toate formularele descoperite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#https://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.