Halloween party ideas 2015


Google va fi nevoit să-şi schimbe modul în care afişează rezultatele de căutare în Europa, pentru a evita acuzaţiile antitrust de „trafic redirecţionat“ către propriile servicii.

"Încă investigăm, dar convinderea mea este că Google duce la devierea traficului. Acest tip de afacere atrage bani, iar poziţia pe care o are pe piaţa de căutare generală nu este numai una dominantă, ci reprezintă şi un abuz al acestei poziţii“, a declarat comisarul european pentru Concurență, Joaquin Almunia, referindu-se la tratamentul preferenţial al Google pentru propriile servicii de căutare.

UE a emis un ultimatum pe 18 decembrie către Google, punându-i la dispoziţie o lună pentru a veni cu propuneri detaliate privind rezolvarea unei investigaţii ce ţine de doi ani, cu privire la acuzaţiile că s-a folosit de puterea sa pentru a-şi bloca rivali precum Microsoft, informează Economic Times.

Îngrijorarea reprezentanților UE ţine de modul în care îşi prezintă propriile servicii, şi nu de algoritmul confidenţial din spatele motorului de căutare.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.