Halloween party ideas 2015


Un autoturism marca Opel, care figura ca furat din Italia, a fost depistat de poliţiştii de frontieră doljeni în zona de competenţă. Ieri, la ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Nicuşor B., în vârstă de 33 ani, care conducea o autoplatformă, pe care transporta un autoturism marca Opel, cu numere de înmatriculare italieneşti.
În urma verificărilor în baza de date a rezultat că autoturismul de pe platformă figurează ca fiind furat din Italia, din data de 13 decembrie 2012.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.