Un medic din Craiova este acuzat de malpraxis, după ce un bărbat a murit la câteva zile de când și-a fracturat umărul drept

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Leontin Vultur, din comuna doljeană Brădești, a murit în această dimineață la Spitalul Județean din Craiova, după ce pe data de 3 ianuarie și-a fracturat umărul drept. Familia bărbatului susține că acesta a decedat din cauza medicului Dragoș Adam care nu l-a operat la timp, iar din această cauză a făcut infecție.

Leontin Vulturu, în vârstă de 39 de ani, și-a fracturat umărul drept pe data de 3 ianuarie. A venit la Spitalul Județean din Craiova, iar medicul Dragoș Adam i-a dat câteva calmante și l-a trimis acasă. "La câteva zile ne-am întors din nou în urgență. Același medic care îl consultase cu câteva zile înainte a fost de gardă. L-a văzut, însă nu ne-a spus că a făcut infecție. Soțul meu nu a mai suportat durerile, iar vineri seara am venit iar la spital. A fost băgat imediat în sala de operație din cauză că făcuse infecție. În această dimineață am fost anunțați că a murit. De vină este pentru tot ce s-a întâmplat este medicul Dragoș Adam. O să îl dau în judecată. Nu este posibil așa ceva. De la o banală fractură de umăr să moară cineva", a spus cu lacrimi în ochi soția bărbatului.

''Pacientul a ajuns la spital vineri seara şi prezenta un hematom voluminous post-traumatic umăr drept. Avea fasceită necrozantă şi imediat medicul de gardă a intervenit chirurgical. La ora 00.20 a fost internat pe secţia de terapie intensivă pentru ortopedie, iar sâmbătă la ora 12 a intrat în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate a decedat'', a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Rudele bărbatului îl acuză pe Dragoș Adam de malprasix. "Nu a făcut nimic pentru viața fratelui meu. Au rămas doi copilași fără tată. Vreau ca acest medic să plătească pentru tot. După înmormântare vom depune plângere la Colegiul Medicilor", a spus Marinela Vărgatu.
Sursa:lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.