Atelier de fabricat mobilă mistuit de flăcări

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un atelier de fabricat mobilă din Craiova a fost distrus de un incendiu izbucnit, ieri-dimineaţă în incintă. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au anunţat că, ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe bulevardul „Nicolae Romanescu”, la un atelier de producţie mobilă, aparţinând unei societăţi comerciale al cărei administrator este Dan C. La faţa locului au fost trimise două autospeciale, echipajele de pompieri constatând, când au ajuns acolo, că incendiul se manifesta în interiorul halei de prelucrare a lemnului, cu posibilitate de propagare la întreaga hală şi la construcţiile învecinate. După ce au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul, specialiştii ISU Dolj au stabilit că focul a fost generat de un scurtcircuit electric. În incendiul au fost distruse două bancuri de lucru, două bormaşini, două şlefuitoare, o maşină de debitat şi alte utilaje folosite la prelucrarea lemnului, după cum au precizat reprezentanţii ISU Dolj. În plus, a ars aproximativ un metru cub de cherestea şi s-a degradat instalaţia electrică, instalaţia de încălzire şi acoperişul halei în care funcţiona atelierul. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.