Responsive Ad Slot

Latest

latest

BMW furat din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră din Calafat

marți, 26 februarie 2013

/ by Calafat News

Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat au depistat, ieri, un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Italia. Cetăţeanul român care conducea autoplatforma cu autoturismul în cauză este acum cercetat penal.
Conform reprezentanţilor Serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, ieri dimineaţă, la ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Gheorghe M., în vârstă de 31 ani, care conducea o autoplatformă pe care transporta un autoturism marca BMW. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că autoturismul aflat pe platformă figurează ca fiind furat din Italia, din data de 16 martie 2012.

“Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru infracţiunea de tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 38.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Dolj.

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!